Blogg

Ekvinge byggde Isabella Löwengrips walk in closet

2018-02-13 av Admin i Blogg

“Första kvällen när det var klart lade jag mig på golvet och bara njöt. Det är en dröm som blev sann!” Så skrev Isabella Löwengrip på sin blogg efter att vi hade byggt hennes drömgarderob. Med en specialbyggd walk in closet hade hennes önskan blivit verklighet.

För varje nytt projekt ritar vi upp en specialanpassad garderob och är väldigt lyhörda för vad kunden behöver och vill ha. Att skapa den bästa lösningen utifrån utrymmets egenskaper är det vi är bäst på. Så medan Isabella Löwengrip spelade in serien “A Quest For Success” till sin YouTube-kanal befann vi oss en trappa upp och gjorde verklighet av hennes dröm. Isabellas egna önskemål satte ramarna för projektet.

När vi hade satt oss in i Isabellas behov, och den känsla hon ville att garderoben skulle förmedla, hade vi ett möte med hennes designer Ida Ahlström som tagit fram förslag på design och inredning. Tillsammans kollade vi på hur utrymmet såg ut, pratade om vilka kläder som skulle rymmas och om det fanns några särskilda önskemål. Utifrån en framtagen 2D-ritning och Idas synpunkter kunde vi utveckla en 3D-ritning som skapade en känsla för hur garderoben skulle komma att se ut i verkligheten.

För att få en känsla av rymd och exklusivitet valde vi i samråd med Ida att bygga garderober utan dörrar. Däremot önskade Isabella att det skulle finnas en vägg i garderoben som gör sig bra för fotografering för att underlätta hennes bloggande. Därav tillkom en specialdörr med en krok att hänga fina klänningar på. En annan viktig önskan var att det skulle finnas ljus överallt och därför installerade vi en integrerad garderobsbelysning i samtliga lådor och skåp. Hyllplanen industrilackades i samma färg som väggen, spegeln fick en ram i samma material som garderoberna och allt anpassades efter snedtaket. Sammantaget skapades en extra lyxig och enhetlig känsla.

Vi tog fram olika förslag på färger som vi visade upp för Ida. Dagens färgtrender går mot den mörkare skalan och valet föll därför på lila väggar och ett mörkt träslag. Efter godkännande av Isabella själv var det dags att sätta igång med bygget.

– Jag är så imponerad över det bolaget. Alla färgval, träval .. Det gick verkligen att bestämma helt och hållet varenda detalj. Ska ni bygga en walk in closet så rekommenderar jag verkligen att anlita dem, skriver Isabella Löwengrip på sin blogg.

Vårt fokus är att göra våra kunder nöjda och därför är det alltid lika roligt när resultatet blir över kundens förväntan. Isabella blev väldigt nöjd och tyckte att det kändes lyxigt att få börja dagen i sin alldeles egna walk in closet.

Besök Isabellas blogg för att läsa mer om vad hon tycker om projektet.

Tillbaka till bloggen