Garderobsinredningar

Med en bra planerad garderobslösning blir det lättare att få ordning och reda på dina kläder och skor. Det bidrar till att ditt hem känns större och rymligare. Till och med städningen blir enklare och det blir mindre plock i vardagen - du får mer tid till annat i livet. Ekvinge erbjuder många olika lösningr på garderobsinredningar. Här presenterar vi några utvalda exempel.

Det finns många lösningar på skoförvaring. De vanligaste är hyllor som är aningen fasta eller utdragbara. Värt att tänka på är att din skosamling blir mer överskådlig med rätt belysning.

Utdragbara hyllor och lådor är det absolut bästa sättet att förvara vikta kläder. En djup låda är rymligare, medan ett öppet hyllplan bidrar till bättre luftflöde i garderoben.

En slipshängare i anslutning till dina skjortor gör din morgonrutin enklare och mer effektiv. Vissa lösningar har även en inbyggd liten hylla för småsaker som manschettknappar och klockor.

Byxor förvaras bäst på speciella byxhängare. Det gör dem lättare åtkomliga och man får bättre överblick.

Det är alltid bra att ha en spegel i anslutning till din klädförvaring – men det finns inte alltid plats till det. Då kan det vara praktiskt att enkelt kunna flytta undan spegeln när du inte använder den.