Blogg

Jessica Almenäs nya hus öppnar upp för drömgarderoben

2018-04-02 av Admin i Blogg

När Jessica Almenäs köpte ett nytt hus tillsammans med familjen låg en walk in closet högt upp på priolistan. På sin blogg uttryckte hon en önskan om att någon skulle förverkliga bilden hon hade i huvudet. Det var precis vad vi kunde erbjuda!

– Vi tog in lite olika offerter och bestämde oss till sist för att låta Ekvinge bygga garderoben. Vi fick ett bra intryck av Alex som kom förbi oss på möte hemma och hade bra tankar och idéer på hur man skulle få mest möjligt ut av utrymmet vi hade att tillgå, skriver Jessica Almenäs på sin blogg.

Våra montörer satte upp en vägg och en dörr i det stora sovrummet. Ena sidan skulle bli ett barnrum och på den andra sidan kunde vi börja bygga Jessicas specialdesignade walk in closet, med en dörr rakt in i hennes sovrum.

Jessica kontaktade oss via Instagram och första gången vi sågs hade hon köpt huset men inte flyttat in än. Vi fick se en ritning på huset och rummet som skulle delas upp i två. Hon ville gärna ha snygga och funktionella lösningar för sin garderob och hon gillade våra förslag på färgval, material och funktioner. Allt var noga genomtänkt utifrån rummets utseende, vad hon skulle ha för typ av kläder i garderoben och vad som skulle passa henne personligen. Inbyggd belysning, soft-close och fullt utdrag på lådorna är några funktioner som ger en känsla av kvalitet. Det är tacksamt och kul att bygga andras drömmar och Jessica var väldigt spänd på hur det skulle bli.

– De hade ett riktigt bra förslag på hur den skulle se ut. Jag längtar tills jag får börja hänga in kläder där, skrev hon på sitt Instagram-konto under projektets gång.

Jessica blev mer än nöjd med resultatet och har gett oss förtroendet att arbeta med fler kommande projekt i det nya huset. En platsbyggd bokhylla har varit en dröm sedan huset köptes, och vi kommer även att platsbygga en helt ny arbetsplats.

Jessica Almenäs om drömgarderoben »

Tillbaka till bloggen