Inspiration

Ett klassiskt modernt kök i vitt med bra förvaringsutrymmen tack vare användning av väggskåp, högskåp och överskåp. Arbetsytorna är ergonomiskt placerade med korta avstånd mellan vitvaror, förvaringsutrymmen och vatten. Exklusiv bänkskiva i granit ger en hygienisk arbetsmiljö med hög motståndskraft mot mekaniskt slitage och hög värmetålighet. Köksön i mitten ger en bra arbetsyta men bjuder även till härligt umgänge under matlagningen.

Ett modernt kök med exklusiva materialval. Högblanka köksluckor kombinerade med en mattslipad stenbänkskiva ger ett påkostat men lugnt uttryck. Köksön med  det inbyggda sidobordet skapar en trevlig social yta.

Ett klassiskt lantligt kök med gott om förvaring. Kombinationen av vitrinöverskåp, krönlister, pärlspont på väggarna och bänkskiva i trä ger den perfekta ”leva-på-landet” känslan.

Köket karakteriseras av ljusa materialval. Profilerade köksluckor, vitrinväggskåp och bänkskiva i ljust laminat gör att köket förmedlar värme och inbjuder till matlagning och samkväm.

Köket här är specialanpassat för att på bästa sätt ta tillvara rummets utformning, och samtidigt erbjuda gott om förvaring och bra arbetsytor.