Köksinredning

Val av köksinredningen är viktig för din framtida köksergonomi. Det ska vara enkelt att nå kryddorna medan du lagar mat eller att ta fram vispen när lusten för en god efterrätt infaller. Allt kan planeras in redan när vi ritar ditt kök. Med dagens moderna lösningar kan du nå längst in i det där hörnskåpet som du annars aldrig använde och sopsorteringen blir helt plötsligt en helt naturlig del av vardagen. Här presenterar vi endast ett urval av dagens lösningar.

Hörnskåpsinredningar

Vi kan placera en modern och utdragbar inredning i ditt hörnskåp så att det ska vara lättare för dig att använda kökets alla vrår och maximera förvaringen. Hörnskåpsinredning finns i olika storlekar och varianter.

Småförvaring

Praktisk småförvaring i olika varianter. Enklare än så blir det inte. Enkla småfack hjälper dig att hålla reda på kaffekapslar, små slevar, decilitermått och allt som behövs i ett modernt kök.

Väggskåpsinredning

Det finns olika lösningar ifall du har högt till tak. Det går att montera nerdragbara hyllsektioner för att du ska slippa leta efter en pall varje gång du behöver något från högsta hyllan.